BLOK 3

Tegenover blok 2 van Ninox komt dit rijtje huizen te staan. De licht genuanceerde gevelsteen en opvallende raamkozijnen geven de woningen een landelijke uitstraling. Zit jij straks lekker in je voortuin van het zonnetje te genieten terwijl je met een schuin oog de kinderen in de gaten houdt?

Achter de charmante gevels gaat een zee aan ruimte schuil. Deze huizen zijn namelijk 6 meter breed. Alle plattegronden zijn nagenoeg gelijk. Je keuken zit in het midden van het huis, waardoor je aan de voorkant een gezellige eetkamer krijgt. De woonkamer is tuingericht en heerlijk licht door de grote pui. De tuin ligt op het noorden, maar is zo diep dat je altijd wel een plekje in de zon vindt op een mooie dag. Op de verdieping zijn er maar liefst 4 slaapkamers. Dat kan door de extra breedte van dit huis. En wil je nog meer kamers? Dan realiseer je die eenvoudig op de vrij indeelbare zolder.

"
Zie jij jezelf al in de voortuin zitten, terwijl de kinderen lekker buitenspelen?

De huizen verschillen trouwens in nuance van elkaar. Zo heeft de hoekwoning op bouwnummer 16 een prachtige erker en bouwnummer 13 heeft een topgevel en is net wat dieper, waardoor deze een stukje uitspringt. Dit geeft een speels effect in de rij. De woning met topgevel heeft een groter zolder. Ideaal als je een groot gezin hebt.

BEKIJK UW
NIEUWE
WOONKAMER
IN 360 GRADEN